Pričenjamo s podporno skupino po delavnicah za krepitev ČI. V skupini bomo skupaj še enkrat na hitro preleteli tematike, ki smo jih predelali na ČI in se pogovarjali o tem kaj se nas je dotaknilo, kako lahko osvojeno znanje prenesemo v vsakdanje življenje, kaj smo odnesli od delavnice ipd. Prisotnost na prejšnjih delavnicah ni predpogoj za udeležbo.

Skupine bomo izvajali online (WEBEX), saj smo doma iz zelo različnih koncev Slovenije.

Srečanja se ne bodo snemala, saj bo šlo bolj za osebne izkušnje, več deljenja osebnih vsebin, zato res lepo prosim, da se držimo načela molčečnosti – karkoli se na skupini pogovarjamo, ostane med nami. Drugim lahko govorimo o svojih izkušnjah, doživljanjih ipd., o drugih pa ne povemo nič. Niti ne smemo razkriti identitete drugih udeležencev. V kolikor izvem, da je kdo od udeležencev kršil načelo molčečnosti, bo izključen iz skupine.

V kolikor vam termini ne ustrezajo (četrtki med 10.30 in 12.00), mi prosim pišite na mateja.erce@bonding.si, da najdemo drug termin, v kolikor bo to možno.

Tematike po datumih:
2.7. – čustva in obvladovanje čustev
9.7. – zavedanje samega sebe in samopodoba
16.7. – empatija in obvladovanje stresa
23.7. – asertivna komunikacija in reševanje konfliktov
30.7. – potrebe in miselna prepričanja
6.8. – preprečevanje samomora
13.8. – preventiva za zasvojenosti otrok

V kolikor imate želje, ideje, predloge za tematike, ki bi jih radi predelali, prosim pišite na mateja.erce@bonding.si

DELAVNICE SO BREZPLAČNE, saj se izvajajo v okviru projekta “Preventiva, terapija, rehabilitacija in raziskovanje na področju zmanjševanja rabe psihoaktivnih substanc”, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje RS.